De SEPI Rigato di capra fresco is een kaas met een unieke smaak, geproduceerd met verse geitenmelk. Met een geheel gewicht van 1,2 kg is het perfect voor wie van kwaliteitskazen houdt en een vleugje verfijning aan de tafel wil toevoegen. Geniet van 100% smaak met dit unieke product.
Cheese Analog, ook bekend als imitatiekaas of kaasalternatief, is een type kaasproduct waarbij alle of een deel van het melkvet is vervangen door plantaardig vet. Het productieproces voor Cheese Analog is vergelijkbaar met dat van gewone kaas en wordt vaak gekozen vanwege de kostenefficiëntie en de eenvoud van productie. Cheese Analog aangeboden door Foodcom S.A. wordt gekenmerkt door zijn zachte textuur, goede elasticiteit, homogene smelt, rekbare eigenschappen en gemakkelijke rasp- en snijmogelijkheden. Het heeft een houdbaarheid van 3, 6 of 12 maanden. Foodcom S.A. levert Cheese Analog in blokken van 1 kg of geschaafd en verpakt in zakken van 1 of 2 kg.
Vanwege de uitstekende smelt eigenschappen wordt Cheese Analog vaak gebruikt als vervanging voor pizzakaas en toppings, omdat het lijkt op mozzarella kaas. Het kan ook worden gebruikt in kaasachtige producten die een lager vet- en zoutgehalte vereisen.
In een handomdraai bundelen we twee, vier, zes of meer visblikken of hamverpakkingen, soep in zakken of chocoladerepen. Opvallende (actie-)verpakkingen bundelen Een wikkel is een eenvoudige manier om actieverpakkingen te maken. Twee, vier, zes of meer visblikken zijn net zo gemakkelijk te bundelen als hamverpakkingen, soep in zakken of chocoladerepen. Een wikkel in de eigen huisstijl verhoogt de signaleringskracht van de actieverpakking in het supermarktrek en daarmee de koopprikkel voor de klant. Overweeg in alle gebieden: - Met een wikkel is de actieverpakking in een handomdraai klaar. - Veel beter dan krimpfolie, zowel qua energieverbruik als qua materiaalkosten. - De wikkel fungeert tegelijkertijd als zegel. - Goed voor het milieu - Eenvoudig te verwijderen - Betrouwbare verpakking - Veelzijdig inzetbaar
De infrarooddrogers zenden nuttige energie uit zonder contact en op het oppervlak van voedingsmiddelen. Hierdoor kunnen ze korstvorming realiseren (kaas, korstloze sandwichbroden), coatings drogen (kaas, vlees), en de oppervlaktedamphoeveelheden verminderen zonder de kern van de producten te beïnvloeden.
Ze worden weinig beïnvloed door de werkomstandigheden en kunnen, dankzij de reactie van hun zenders, het convectieve aandeel dat inherent is aan elke thermische tunnel corrigeren, wat ze tot zeer stabiele ovens maakt. De energie wordt op de juiste plaats geleverd met geschikte doseringen en wanneer deze nodig is. Men spreekt ook van een koude oven. Ze voorkomen onnodige verhitting van de producten in hun geheel en zijn daarom een ideale oplossing voor koude producten.
De infrarooddrogers kunnen zich presenteren in de vorm van een conventionele oven of als eenvoudige infraroodpanelen in een open proces.
ChèvrArdennes komt in verschillende opmerkelijke smaakvarianten: in bloembodem, in verse kruidenrolletjes, met honing, met rozijnen, met uien, bruschetta, met citroen, en met spek. Maar ook in asbedekte blokken, in bladerdeeg met geitenkaas en honing, met Parmigiano Reggiano, Blauwe Deens, en nog veel meer. De geitenkazen die zijn gemaakt met onze focus op kwaliteit kunnen alleen maar uw reputatie als veeleisende distributeur versterken in uw keuze voor verse en exclusieve kazen voor uw klanten.
Kaas geproduceerd door herders die transhumeren. Deze herders en hun kuddes brengen 3 maanden in de zomer door in de hoge bergen van de Pyreneeën, op hoogtes variërend van 1000 tot 2300 m. De aanwezige flora is uniek en geeft een unieke aroma, een fruitige smaak.
Wij leveren door heel Frankrijk.
Cursussen voor degenen die kaasmaker willen worden of voor degenen die hun kennis over de technologie van Italiaanse kaas, met name met rauwe melk, willen uitbreiden.
Franse kaas van koemelk, die zijn naam ontleent aan Brie, de regio in Frankrijk waar het wordt geproduceerd. Het is een product van rauwe, halfvette en licht gekruide melk, heeft een lichte kleur en een kenmerkende witte schimmel op het oppervlak.
De Manchego kaas onderscheidt zich van andere kazen die in Spanje worden gemaakt, door zijn uiterlijke aspect, door de identificatie met een caseïneplaat, waar het woord Manchego en een serienummer op staan, waarmee we de traceerbaarheid van het product kunnen waarborgen en het product authenticeren door de Regulatoire Raad van de oorsprongsbenaming Manchega.
De binnenkant van de kaas is ivoorkleurig, met ogen die gelijkmatig verdeeld zijn.
Romige textuur, smeltend in de mond, met een eerlijke, zachte, diepe smaak, typisch voor schapenmelk.
Al onze kazen zijn gemaakt zonder voedingsadditieven en zijn vrij van lysozymen, natamycine en sorbaten. Glutenvrij.
Bij Tomega vindt u alle apparatuur en benodigdheden die nodig zijn voor de productie en waardering van kaas.
In ons assortiment apparatuur: pasteurizers, kaasvaten, kaaspersen, uitlektafels, rijpingsplanken... uw maatwerk apparatuur om uw werkplaats in te richten.
In onze winkelbenodigdheden: ferments, stremsel, kruiden, mallen, doeken, papieren verpakkingen, containerverpakkingen, keukengerei, meetapparatuur...
Problemen met de productie? Is uw eindproduct niet naar verwachting? Geen probleem, door een aanvraag te doen, ontvangt u passende adviezen en informatie.
De kaasindustrie vereist flexibele verpakkingsoplossingen die het mogelijk maken om een traditioneel product te combineren met een aantrekkelijke verpakking die zorgt voor een uitstekende presentatie en een betere conservering. SITECNA kan een breed scala aan oplossingen bieden voor de kaasindustrie voor de verwerking, productlading, verpakking, en eindpaletisering.
Kaasverpakking
Verpakking voor Roomkaas
Verpakking voor Roomkaas + Jam
Bedrijfsbrede ERP-oplossingen op basis van Microsoft Dynamics® NAV en AX. Compleet met standaardsoftware specifiek voor de voedingsindustrie: SI Foodware®.
Bedrijfsbrede software
Betalen per gebruiker per maand
On-premise of in de Cloud
Productie en Handel
FUNCTIONALITEIT VOOR MELKPRODUCTEN
EDI & RF Scanning
Recept & Product specificaties
Privélabel
Kwaliteitscontrole (Tracking & Tracing)
CRM, financiën, inkoop & verkoop
Partijtoewijzing op basis van leeftijd
Registratie van kaasbatchbehandeling
Periodieke herwaardering kaas
Suiker wordt geproduceerd met technologieën die behoorlijk vergelijkbaar zijn met die in een bietsuikerfabriek, die ook volledig beheerst worden door DSEC.
Suikerriet is echter een totaal andere plant in vergelijking met suikerbieten: terwijl suikerbieten worden gezaaid en na +/- 6 maanden kunnen worden geoogst, duurt het langer voordat suikerriet groeit, maar het groeit terug nadat het is gekapt en kan daarom meerdere opeenvolgende jaren (4 tot 6) worden geoogst voordat het opnieuw moet worden geplant. Suikerriet kan handmatig of mechanisch worden gekapt voordat het direct in de fabriek wordt verwerkt. De locatie van de suikerrietplantage in relatie tot de fabriek is van groot belang om suikerverliezen door de afbraak van de plant na het kappen te verminderen en om de logistieke kosten te minimaliseren.
DSEC zal de meest geschikte methode selecteren voor het extraheren van het sap uit het riet na de eerste versnippering. De extractieoperatie zal worden uitgevoerd met behulp van een mill tandem of rietdiffusie, terwijl aanvullende molens de residuele vaste stof (bagasse) persen om het vezelgehalte te verhogen. Geperste bagasse zal worden gebruikt als brandstof voor de gecombineerde warmte- en elektriciteitsopwekking van de fabriek, die doorgaans elektriciteit op het openbare net zal exporteren. De keuze tussen mill tandem en diffuser zal sterk afhankelijk zijn van de capaciteit van de fabriek, de kenmerken van het riet, de verwachte extractieprestaties en het algemene concept van de fabriek.
Peyniranaloog (ook bekend als nepkaas of kaasalternatief) is een kaasproduct waarbij de melkvetten gedeeltelijk of volledig zijn vervangen door plantaardige oliën. Wanneer volle melkvetten worden vervangen, staat het product ook bekend als "vegan kaas". Andere productie standaarden zijn hetzelfde als die voor normale kaasproductie. Analoog kaas wordt vaak gekozen vanwege kosteneffectiviteit en gemakkelijke productie. Het product is in termen van formulering sterk variabel en daardoor geschikt voor veel toepassingen.
Analoge kaas (ook bekend als imitatiekaas of kaasalternatief) is een zuivelproduct waarin de melkvetten gedeeltelijk of volledig zijn vervangen door plantaardige vetten. Wanneer de vetten van volle melk worden vervangen, staat het product ook bekend als "vegan kaas". De andere productienormen zijn dezelfde als die van normale kaasproductie. Analoge kaas wordt vaak gekozen vanwege de kostenefficiëntie en de gemakkelijke productie. Het product varieert sterk in termen van formulering en is daardoor geschikt voor veel toepassingen.
BUISSON is een groothandel in streekkaas, verkoop van kaasproducten met een assortiment van uitzonderlijke kazen in Rungis.
BUISSON: de kaasleverancier voor professionals.
Ons kaasbedrijf BUISSON, gelegen in Rungis, biedt ook de levering van kaas voor export aan.