Producten voor bischof kaasmakerij (33)

SEPI Rigato verse geitenkaas hele kaas 1,2kg

SEPI Rigato verse geitenkaas hele kaas 1,2kg

De SEPI Rigato di capra fresco is een kaas met een unieke smaak, geproduceerd met verse geitenmelk. Met een geheel gewicht van 1,2 kg is het perfect voor wie van kwaliteitskazen houdt en een vleugje verfijning aan de tafel wil toevoegen. Geniet van 100% smaak met dit unieke product.
Kaasanaloge

Kaasanaloge

Cheese Analog, ook bekend als imitatiekaas of kaasalternatief, is een type kaasproduct waarbij alle of een deel van het melkvet is vervangen door plantaardig vet. Het productieproces voor Cheese Analog is vergelijkbaar met dat van gewone kaas en wordt vaak gekozen vanwege de kostenefficiëntie en de eenvoud van productie. Cheese Analog aangeboden door Foodcom S.A. wordt gekenmerkt door zijn zachte textuur, goede elasticiteit, homogene smelt, rekbare eigenschappen en gemakkelijke rasp- en snijmogelijkheden. Het heeft een houdbaarheid van 3, 6 of 12 maanden. Foodcom S.A. levert Cheese Analog in blokken van 1 kg of geschaafd en verpakt in zakken van 1 of 2 kg. Vanwege de uitstekende smelt eigenschappen wordt Cheese Analog vaak gebruikt als vervanging voor pizzakaas en toppings, omdat het lijkt op mozzarella kaas. Het kan ook worden gebruikt in kaasachtige producten die een lager vet- en zoutgehalte vereisen.
Floreffe Kaas - Natuur Bio

Floreffe Kaas - Natuur Bio

2,3kg Floreffe Natuur Bio
Kaas Verkoopklare Verpakking

Kaas Verkoopklare Verpakking

In een handomdraai bundelen we twee, vier, zes of meer visblikken of hamverpakkingen, soep in zakken of chocoladerepen. Opvallende (actie-)verpakkingen bundelen Een wikkel is een eenvoudige manier om actieverpakkingen te maken. Twee, vier, zes of meer visblikken zijn net zo gemakkelijk te bundelen als hamverpakkingen, soep in zakken of chocoladerepen. Een wikkel in de eigen huisstijl verhoogt de signaleringskracht van de actieverpakking in het supermarktrek en daarmee de koopprikkel voor de klant. Overweeg in alle gebieden: - Met een wikkel is de actieverpakking in een handomdraai klaar. - Veel beter dan krimpfolie, zowel qua energieverbruik als qua materiaalkosten. - De wikkel fungeert tegelijkertijd als zegel. - Goed voor het milieu - Eenvoudig te verwijderen - Betrouwbare verpakking - Veelzijdig inzetbaar
Drogers

Drogers

De infrarooddrogers zenden nuttige energie uit zonder contact en op het oppervlak van voedingsmiddelen. Hierdoor kunnen ze korstvorming realiseren (kaas, korstloze sandwichbroden), coatings drogen (kaas, vlees), en de oppervlaktedamphoeveelheden verminderen zonder de kern van de producten te beïnvloeden. Ze worden weinig beïnvloed door de werkomstandigheden en kunnen, dankzij de reactie van hun zenders, het convectieve aandeel dat inherent is aan elke thermische tunnel corrigeren, wat ze tot zeer stabiele ovens maakt. De energie wordt op de juiste plaats geleverd met geschikte doseringen en wanneer deze nodig is. Men spreekt ook van een koude oven. Ze voorkomen onnodige verhitting van de producten in hun geheel en zijn daarom een ideale oplossing voor koude producten. De infrarooddrogers kunnen zich presenteren in de vorm van een conventionele oven of als eenvoudige infraroodpanelen in een open proces.
Gerijpte Pecorino Del Fiorini (Schapenmelkkaas)

Gerijpte Pecorino Del Fiorini (Schapenmelkkaas)

Ingrediënten Gepasteuriseerde Melk, Volterra Zout, Stremsel, Melkzuurfermenten Melk Herkomst Maremma Schapenmelk Volume: 150g (±10%)
ChevreArdennes Deense Blauwe Kaaspasteitjes - Kaasspecialiteiten

ChevreArdennes Deense Blauwe Kaaspasteitjes - Kaasspecialiteiten

ChèvrArdennes komt in verschillende opmerkelijke smaakvarianten: in bloembodem, in verse kruidenrolletjes, met honing, met rozijnen, met uien, bruschetta, met citroen, en met spek. Maar ook in asbedekte blokken, in bladerdeeg met geitenkaas en honing, met Parmigiano Reggiano, Blauwe Deens, en nog veel meer. De geitenkazen die zijn gemaakt met onze focus op kwaliteit kunnen alleen maar uw reputatie als veeleisende distributeur versterken in uw keuze voor verse en exclusieve kazen voor uw klanten.
1 kg Zomerkäse

1 kg Zomerkäse

Kaas geproduceerd door herders die transhumeren. Deze herders en hun kuddes brengen 3 maanden in de zomer door in de hoge bergen van de Pyreneeën, op hoogtes variërend van 1000 tot 2300 m. De aanwezige flora is uniek en geeft een unieke aroma, een fruitige smaak. Wij leveren door heel Frankrijk.
Italiaanse kazen

Italiaanse kazen

BUISSON is groothandel in Italiaanse kazen Exportverkoop van Italiaanse kazen Distributeur van Italiaanse kazen in Rungis
Schapenkaas gerijpt met truffel - Gepasteuriseerde schapenkaas gerijpt met truffel

Schapenkaas gerijpt met truffel - Gepasteuriseerde schapenkaas gerijpt met truffel

Gepasteuriseerde schapenmelk, zwarte truffelpasta (Champignonpaddenstoelen (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis en verwante groep), zonnebloemolie, zwarte truffel (Tuber Aestivum Vitt), zout, peper, suiker, bouillonkorrels (zeezout, gistextract, bruine suiker, specerijextract, gekarameliseerde suiker, maltodextrine, palmvet, kurkuma), dextrose, aardappelzetmeel, gistextract, specerijen (ui, nootmuskaat, knoflook en kurkuma, tomatenpoeder), zwarte truffel, smaakversterker, zuurgeregulator (citroenzuur), antioxidant (ascorbinezuur), zout, calciumchloride, stremsel, melkferment, conserveermiddelen: lysozym (afgeleid van ei), Natamycine op de korst. Smaak: Intens Aroma: Kenmerkend voor schapenkaas met het aroma van truffel. Kleur: Lichtgeel met zwarte aderen van truffelpasta. Consistentie: Hard Verwijder de kaaskorst voor consumptie.
Zachte kaas met bifidus - Zachte schapenkaas

Zachte kaas met bifidus - Zachte schapenkaas

Zachte schapenkaas. Ideaal om puur te eten of om te smelten.
Cursussen - Cursussen voor Kaasmaken

Cursussen - Cursussen voor Kaasmaken

Cursussen voor degenen die kaasmaker willen worden of voor degenen die hun kennis over de technologie van Italiaanse kaas, met name met rauwe melk, willen uitbreiden.
Iberische Kazen Rocinante

Iberische Kazen Rocinante

Kaas gemaakt van gepasteuriseerde melk van koe, geit en schaap (3 melk). Zachte Iberico Kaas Rocinante - Rijpt 7 dagen. Halfgerijpte Iberico Kaas Rocinante - Rijpt 2 maanden. Gerijpte Iberico Kaas Rocinante - Rijpt 6 maanden.
Ambachtelijke Kazen en Worsten - Alpen Voedingsproducten

Ambachtelijke Kazen en Worsten - Alpen Voedingsproducten

Oostenrijkse Premium Kaas- en Worstwinkel. Alpen Sepp International. Ambachtelijke kazen van hooi-melk. Ontdek Oostenrijkse alpine voedingsproducten - bergkaas, alpine kaas, halfharde kaas, droge of harde worst.
Bleu D'Auvergne - Kazen

Bleu D'Auvergne - Kazen

Bleu D'auvergne - Kazen
BRIE - CANTOREL FRANKRIJK

BRIE - CANTOREL FRANKRIJK

Franse kaas van koemelk, die zijn naam ontleent aan Brie, de regio in Frankrijk waar het wordt geproduceerd. Het is een product van rauwe, halfvette en licht gekruide melk, heeft een lichte kleur en een kenmerkende witte schimmel op het oppervlak.
Kaas Chanakh 300g

Kaas Chanakh 300g

Kaas Chanakh 300g
Manchego Kaas DOP in Porties

Manchego Kaas DOP in Porties

De Manchego kaas onderscheidt zich van andere kazen die in Spanje worden gemaakt, door zijn uiterlijke aspect, door de identificatie met een caseïneplaat, waar het woord Manchego en een serienummer op staan, waarmee we de traceerbaarheid van het product kunnen waarborgen en het product authenticeren door de Regulatoire Raad van de oorsprongsbenaming Manchega. De binnenkant van de kaas is ivoorkleurig, met ogen die gelijkmatig verdeeld zijn. Romige textuur, smeltend in de mond, met een eerlijke, zachte, diepe smaak, typisch voor schapenmelk. Al onze kazen zijn gemaakt zonder voedingsadditieven en zijn vrij van lysozymen, natamycine en sorbaten. Glutenvrij.
Kaasproductie - Apparatuur en Benodigdheden voor Kaasproductie

Kaasproductie - Apparatuur en Benodigdheden voor Kaasproductie

Bij Tomega vindt u alle apparatuur en benodigdheden die nodig zijn voor de productie en waardering van kaas. In ons assortiment apparatuur: pasteurizers, kaasvaten, kaaspersen, uitlektafels, rijpingsplanken... uw maatwerk apparatuur om uw werkplaats in te richten. In onze winkelbenodigdheden: ferments, stremsel, kruiden, mallen, doeken, papieren verpakkingen, containerverpakkingen, keukengerei, meetapparatuur... Problemen met de productie? Is uw eindproduct niet naar verwachting? Geen probleem, door een aanvraag te doen, ontvangt u passende adviezen en informatie.
Kaasverpakkingen

Kaasverpakkingen

De kaasindustrie vereist flexibele verpakkingsoplossingen die het mogelijk maken om een traditioneel product te combineren met een aantrekkelijke verpakking die zorgt voor een uitstekende presentatie en een betere conservering. SITECNA kan een breed scala aan oplossingen bieden voor de kaasindustrie voor de verwerking, productlading, verpakking, en eindpaletisering. Kaasverpakking Verpakking voor Roomkaas Verpakking voor Roomkaas + Jam
Gepasteuriseerde Boter 1/2 Zout

Gepasteuriseerde Boter 1/2 Zout

Gepasteuriseerde Boter 1/2 Zout Ref: BEU001 Inhoud: 250 g
Boter - Zuivelproducten

Boter - Zuivelproducten

Waar goede melk is, moet ook goede boter zijn! Onze romige en heerlijke boter is verkrijgbaar in verschillende gewichten, vormen en smaken.
ERP Software - Kaas en Zuivel - voor de Voedingsindustrie

ERP Software - Kaas en Zuivel - voor de Voedingsindustrie

Bedrijfsbrede ERP-oplossingen op basis van Microsoft Dynamics® NAV en AX. Compleet met standaardsoftware specifiek voor de voedingsindustrie: SI Foodware®. Bedrijfsbrede software Betalen per gebruiker per maand On-premise of in de Cloud Productie en Handel FUNCTIONALITEIT VOOR MELKPRODUCTEN EDI & RF Scanning Recept & Product specificaties Privélabel Kwaliteitscontrole (Tracking & Tracing) CRM, financiën, inkoop & verkoop Partijtoewijzing op basis van leeftijd Registratie van kaasbatchbehandeling Periodieke herwaardering kaas
Suikerrietfabriek

Suikerrietfabriek

Suiker wordt geproduceerd met technologieën die behoorlijk vergelijkbaar zijn met die in een bietsuikerfabriek, die ook volledig beheerst worden door DSEC. Suikerriet is echter een totaal andere plant in vergelijking met suikerbieten: terwijl suikerbieten worden gezaaid en na +/- 6 maanden kunnen worden geoogst, duurt het langer voordat suikerriet groeit, maar het groeit terug nadat het is gekapt en kan daarom meerdere opeenvolgende jaren (4 tot 6) worden geoogst voordat het opnieuw moet worden geplant. Suikerriet kan handmatig of mechanisch worden gekapt voordat het direct in de fabriek wordt verwerkt. De locatie van de suikerrietplantage in relatie tot de fabriek is van groot belang om suikerverliezen door de afbraak van de plant na het kappen te verminderen en om de logistieke kosten te minimaliseren. DSEC zal de meest geschikte methode selecteren voor het extraheren van het sap uit het riet na de eerste versnippering. De extractieoperatie zal worden uitgevoerd met behulp van een mill tandem of rietdiffusie, terwijl aanvullende molens de residuele vaste stof (bagasse) persen om het vezelgehalte te verhogen. Geperste bagasse zal worden gebruikt als brandstof voor de gecombineerde warmte- en elektriciteitsopwekking van de fabriek, die doorgaans elektriciteit op het openbare net zal exporteren. De keuze tussen mill tandem en diffuser zal sterk afhankelijk zijn van de capaciteit van de fabriek, de kenmerken van het riet, de verwachte extractieprestaties en het algemene concept van de fabriek.
Floreffe Kaas - Selectie (langer gerijpt)

Floreffe Kaas - Selectie (langer gerijpt)

2,3 kg Floreffe ook beschikbaar in: - 350 g brood
Kaasanaloge

Kaasanaloge

Peyniranaloog (ook bekend als nepkaas of kaasalternatief) is een kaasproduct waarbij de melkvetten gedeeltelijk of volledig zijn vervangen door plantaardige oliën. Wanneer volle melkvetten worden vervangen, staat het product ook bekend als "vegan kaas". Andere productie standaarden zijn hetzelfde als die voor normale kaasproductie. Analoog kaas wordt vaak gekozen vanwege kosteneffectiviteit en gemakkelijke productie. Het product is in termen van formulering sterk variabel en daardoor geschikt voor veel toepassingen.
Rochefort Kaas - Fino Verde

Rochefort Kaas - Fino Verde

3kg Rochefort ( met Basilicum)
Rochefort Kaas

Rochefort Kaas

350g Rochefort jong ook beschikbaar in: - 2,3kg brood - blister van 6 plakken van 150g
Kaasanalogon 45%

Kaasanalogon 45%

Analoge kaas (ook bekend als imitatiekaas of kaasalternatief) is een zuivelproduct waarin de melkvetten gedeeltelijk of volledig zijn vervangen door plantaardige vetten. Wanneer de vetten van volle melk worden vervangen, staat het product ook bekend als "vegan kaas". De andere productienormen zijn dezelfde als die van normale kaasproductie. Analoge kaas wordt vaak gekozen vanwege de kostenefficiëntie en de gemakkelijke productie. Het product varieert sterk in termen van formulering en is daardoor geschikt voor veel toepassingen.
Lokale kazen - Professionele kaas Rungis

Lokale kazen - Professionele kaas Rungis

BUISSON is een groothandel in streekkaas, verkoop van kaasproducten met een assortiment van uitzonderlijke kazen in Rungis. BUISSON: de kaasleverancier voor professionals. Ons kaasbedrijf BUISSON, gelegen in Rungis, biedt ook de levering van kaas voor export aan.